outhands

Vier nieuwe site-sponsoren!

Vorige week mochten wij drie sponsoren verwelkomen op de voorpagina van onze website. Vandaag is daar nog een sponsor bijgekomen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en daarom is een kleine introductie van deze bedrijven op zijn plaats.

Crand Café A-Muze
 Mocht u ons nog niet kennen, wij zijn gevestigd in Lisse aan het Vierkant, HET horeca plein van de bollenstreek Sinds januari 2006 aanwezig en sindsdien een groeiende groep met vaste gasten die terugkeren voor onze aantrekkelijke en soms avontuurlijke lunch en diner kaart. Elke seizoen wisselt de kaart en werkt de keukenbrigade met de daarbij behorende producten om een mooie kaart samen te stellen. Met het diner heeft u de keuze om van de gehele kaart een menu te kiezen, een bijpassende wijn te nemen, afsluiten met een kop koffie en dan voldaan en tevreden huiswaarts te keren.
www.a-muze.com/ 

1e Keus.nl
 1e-keus.nl verhuurt een ruime keus aan professionele SPRINGKUSSENS, Stormbanen, POPCORN & SUIKERSPIN & SLUSH machines, DJ-sets professionele licht & geluidsinstallaties, rookmachines, sneeuw en bellenblaasmachines, Karaoke sets en FEESTELIJKE UITINGEN. Denk bij feestelijke uitingen aan een opblaasbare Sarah, Abraham, Bruidspaar, Ooievaar, Baby, Kinderwagen, Taart, Hart of bijvoorbeeld een Bierglas tot wel 5 meter hoog of houten geboorte borden en door het raam vliegende ooievaars.
Verder kunt u bij 1e-keus.nl  terecht voor hindernisbanen, Airdancers (wapperaar, airtubes, skydancers, skytubes in vele varianten en hoogtes) slushmachines, spel & voetbal attrakties e.d.  Maar ook bijvoorbeeld confetti shooters in vele varianten. Kijk eens op hun website www.1e-keus.nl/ tel 06-29381717  altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekeinde. Ruim assortiment van TOP QUALITEIT tegen zeer VOORDELIGE PRIJZEN.

Confianza Accountants
 Confianza Accountants is een onafhankelijk accountantskantoor, gevestigd in Katwijk. Voor onze cliënten proberen wij eruit te halen wat erin in. Altijd. Met onze deskundige en onafhankelijke adviezen op financieel, (bedrijfs)economisch en fiscaal gebied.  En door een groot deel van onze dienstverlening online aan te bieden via Confianza Online. Zo helpen wij onze cliënten hun mogelijkheden optimaal te benutten. Eruit halen wat erin zit. www.confianza.nl/

Grimbergen-Noordermeer
 Grimbergen-Noordermeer is één van de oudste ondernemingen van de Duin- en Bollenstreek. Al meer dan 250 jaar staan wij bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Grimbergen-Noordermeer bedient vanuit Rijnsburg zowel particulieren als (grote- en kleine) ondernemingen. Naast het plaatsen van nieuwe systemen, besteden wij ook veel aandacht aan onderhoud en service.
Zo zijn onze servicemonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar en bereikbaar via het servicenummer (071) 40 20 302. www.grimbergennoordermeer.nl/