Bram van Egmond

VIDEO: YouTube kanaal Voetbal Vids gelanceerd

Na maandenlange voorbereiding en zoektocht naar YouTubers is het eindelijk zover!!
Vanaf aankomende week wordt er iedere dag een YouTubefilmpje geüpload van één van de 5 KRV-voetbalverenigingen op het YouTube kanaal Voetbal Vids.
Op donderdag wordt iedere week om 14.30 uur een filmpje van Rijnsburgse Boys geüpload. De andere dagen zijn voor de overige KRV voetbalverenigingen.
In de vlogs zullen diverse challenges aangegaan worden met spelers van Rijnsburgse Boys als ook met de YouTubers van de andere voetbalverenigingen.
In het kort willen we even onze YouTubers aan je voorstellen:
Beau Faber, 17 jaar, woonachtig in Voorburg maar al jaren supporter van Rijnsburgse Boys 1 mede door de historie van zijn vader Steven Faber, oud-speler van Rijnsburgse Boys. Beau speelt zelf in de A2 van SEV maar vond dit project een mooi opstapje om zich meer aan onze club te binden dan alleen door de wedstrijden van het eerste.
Stan Frijns, 16 jaar, tot 2 jaar geleden jeugdspeler bij Rijnsburgse Boys en nu als niet-spelend lid verbonden aan Rijnsburgse Boys.
Samen gaan zij de challenges met elkaar en anderen aan.
Willen jullie op de hoogte blijven welke challenges er gedaan worden? Kijk dan iedere donderdag vanaf 14.30 uur op het YouTube kanaal van Voetbal Vids.