Bram van Egmond

VIDEO: Oudejaarsloterij mede door jeugdteams een succes

Bij de verkoop van oudejaarsloten waren bij de editie 2019 15 teams (170 jeugdleden) betrokken, Zij hebben met name in de maand november wederom met veel inzet en enthousiasme getracht zoveel mogelijk loten te verkopen. Ook dit jaar waren er sommige teams die bleken over geboren verkooptalenten te beschikken en werd er voor bijna € 10.000 loten verkocht.  Een fantastisch resultaat waar alle betrokken JO/MO 11, 12 en 13 spelers en speelsters (en de leiding van deze 15 teams) weer enorm trots op mogen zijn. Het bestuur is dat in elk geval zeer zeker.
Natuurlijk streden deze teams ook om de prijs wie er naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal (M/V) zou mogen gaan.
Dit jaar ging de JO13-4 “los” en waren zij met 2.118 verkochte loten het team dat de meeste lootjes (ook per speler) wist te verkopen.  Staf en spelers werden afgelopen zaterdag in de rust van de wedstrijd tegen Jong Sparta al door voorzitter Ad Hendriksen in het zonnetje gezet. Zij gaan op zondag 29 maart a.s. per Beuk bus naar de Arena in Amsterdam om daar het Nederlands Elftal te zien spelen tegen Spanje. Het bestuur feliciteert hen nogmaals van harte met dit geweldige resultaat en hoopt dat zij een onvergetelijke ervaring zullen beleven straks in maart.

De beste lootjes verkoper dit jaar  was Ries de Jong, ook spelend voor de JO 13-4.  Ries verkocht maar liefst 650 lootjes en had daardoor een forse bijdrage in het succes van de JO13-4.  Ries ontving voor zijn inspanningen een tenue van zijn favoriete voetbalclub Feijenoord met rugnummer 650 achterop. Ook Ries van harte gefeliciteerd!
Namens het bestuur,
Huig den Hollander