outhands

Verslag (+foto’s) KNVB vriendinnenmiddag

Vrijdag 4 maart was Rijnsburgse Boys gastheer voor de vriendinnenmiddag van de KNVB. Om 16.00 uur verzamelden op sportpark de Middelmors 65 enthousiaste meisjes uit de regio om mee te doen aan de vriendinnenmiddag.

Deze middag was geheel in handen van de KNVB. Zij verzorgde de organisatie en begeleiding voor deze middag. Om 17.00 uur werd er begonnen met de goalmaster die uitgezet was op veld 4. Na de uitleg werden de meisjes verdeeld in groepjes van 4 die ieder een eigen leider kregen aangewezen. Dit waren leerlingen van het Leonardo College en waren te herkennen aan de rode trainingspakken. Zij stonden weer onder toezicht van de KNVB, die je herkende aan de blauwe trainingspakken. Deze middag was ook voor de KNVB-scouts een mooi moment om te kijken of er nog talentjes rond liepen. Tevens was er ook een fysiotherapeute aanwezig voor eventuele blessures. Helaas werd hier enkele keren gebruik van gemaakt.

Na een uur lekker bezig geweest te zijn stond er in de kantine drinken klaar. Ook konden de meiden zich even opwarmen. Het zonnetje was inmiddels aan het verdwijnen en het werd steeds kouder buiten. Na 10 minuten pauze werd het veld weer opgezocht om de laatste oefeningen af te werken.

Om 18.50 werd de middag afgesloten. Iedereen kreeg nog een tasje met een lipbalsem en folders mee naar huis en was de geslaagde middag ten einde.

U kunt hier de foto’s bekijken.