outhands

Verslag en foto’s dag 1 van Club Voetbal Dagen

(foto’s van Jan Jungerius kunt u hier bekijken)

De eerste dag van de CVD is gisteren op grootse wijze van start gegaan. Rond 07.30 uur waren de eerste trainers en mensen van de organisatie aanwezig om het dagprogramma met elkaar af te stemmen. In de voorbereiding hebben Peter Kerkhof, Hugo Slootweg en Arend Regeer van de KNVB veelvuldig contact gehad met elkaar om de oefenstof op papier te zetten. Op dinsdagavond waren de kledingsetjes voor de kinderen netjes op volgorde gelegd zodat we dat in de kleedkamer waar een ieder in zat, op de bank klaar konden leggen. Vanaf 09.00 uur konden kinderen zich aanmelden. Zij werden naar hun kleedkamer gestuurd waar ze allemaal hun kledingpakket vonden. Een schitterend Nike voetbalsetje dat we via de KNVB konden inkopen.

cvd2011

Om 09.45 uur was het dan zover alle kinderen gingen in een zwart broekje, geel shirt en (grote) zwarte sokken naar het veld. Hier werd training gegeven gericht op het aanvallen. Om 12.00 uur stond de lunch klaar in de kantine die door verschillende dames was klaar gemaakt. De kinderen lieten de lunch goed smaken, zodat ze in de middag weer goed gevuld en gemotiveerd aan het mini WK konden beginnen. Na een zeer intensieve strijd werden aan het eind van de middag de winnaars bekend gemaakt, en kon een ieder moe maar voldaan naar de kleedkamers. Hierna kregen de deelnemers nog een Mars of een Snicker.

Vandaag is de 2e en laatste dag. We hopen dat het weer vandaag meewerkt, zodat we ook vandaag weer een leuke dag zullen hebben. Speciaal woord van dank aan Henk Ravensbergen die gisteren al weer voor 07.00 uur bezig was om de kleedkamers en de kantine schoon te maken. Het was allemaal weer TOP.