secretariaat

Vernielingen en brandschade: waarom?

Tot nu toe was het ‘iets rustiger‘ met de vernielingen in de kleedkamers. Iedereen dank daarvoor. Maar eigenlijk te gek om over te praten dat het we blij zijn dat het iets rustiger is! Helaas constateerden wij dat afgelopen week weer meerdere deurknoppen met geweld doorgedraaid zijn.
Dit kost best een beetje kracht en dit wordt dus bewust gedaan! Waarom is het zo leuk om spullen van de club te slopen? Wat extra werk en kosten met zich mee brengt? Graag een verzoek aan iedereen: hou jullie spullen heel, Hou elkaar in de gaten en geef het gewoon door als je iets ziet of gezien hebt!
We constateren ook steeds meer brandschade aan de banken! Ja echt ouders/trainers: Brandschade! Ook bewust gedaan met aanstekers! Waarom is dit zo leuk? Vragen wij ons af……..
Alsjeblieft mensen, gedraag je zoals thuis (tenminste daar gaan we van uit) en verniel de spullen van je club niet. Want de extra kosten moeten ook betaald worden!
Graag vraag ik de ouders, trainers en leiders (M/V) dit aan de jongens en meiden door te geven en het in de gaten te houden!
Namens het bestuur hartelijk dank voor de medewerking en begrip