outhands

Vernieling op ons sportpark

Afgelopen zaterdag (na de wedstrijd tegen HHC Hardenberg) is vóór het afsluiten van ons sportpark het doel op veld 1, tegen de waterkant aan,  vernield. De stang die het doelnet strak moet houden is in het midden gebroken en dat gebeurt niet door er een bal hard op te schieten! Onzinnig, ongelofelijk, onnavolgbaar en opnieuw kansloos!

Waarom gebeurt dit wéér op ons sportpark? Gelukkig zijn er ongetwijfeld mensen die dit hebben gezien. Op het terras van ons sponsorhome hebben de gehele middag vele mensen gestaan en daar zal toch wel iemand iets zijn opgevallen?

doel1

Daarom ons vriendelijke verzoek om dit te melden aan het bestuur van Rijnsburgse Boys. Het is weer een ‘grapje’ wat ruim 400euro kost en dat zijn uitgaven die we liever niet doen! Want als volgend jaar de contributie weer omhoog gaat, dan horen we weer weken lang klaagliederen van A tot Z!

Nogmaals het vriendelijke verzoek om getuigen van deze daad en als de dader nou zo ‘stoer’ is om zichzelf te melden bij het bestuur, dan is het helemaal opgelost!

Bij voorbaat dank