outhands

Veiligheidsmaatregelen WKE

Na overleg tussen de KNVB, de veiligheidscoördinatoren van WKE en Rijnsburgse Boys en de politie Hollands Midden is er een protocol opgesteld voor de wedstrijd om de landstitel bij de amateurs tussen WKE en Rijnsburgse Boys.

Er zal voor alle Rijnsburgse Boys-supporters een aparte ingang zijn; er is geen sponsorruimte en/of tribune en dus wordt er geen scheiding gemaakt in het publiek van Rijnsburgse Boys. Stewards van Rijnsburgse Boys zullen erop toezien dat alles wat met Rijnsburgse Boys te maken heeft door ‘hun eigen’ ingang het sportpark betreed.

Aan deze kant van het veld bestaat de mogelijkheid om eten en drinken te kopen en er zijn sanitaire voorzieningen waardoor alles gescheiden wordt gehouden. Tevens zal er een strenge controle zijn op het meenemen van drank en/of vuurwerk (van beide kanten)!

Het is voor, tijdens en na de wedstrijd ten strengste verboden om het speelveld te betreden; dus ook bij doelpunten en de huldiging is dit absoluut niet toegestaan! Op deze manier kan alles zo veel als mogelijk in goede banen worden geleid en is ieders veiligheid zo goed als mogelijk gegarandeerd!

Laten we er met z’n allen dus een mooi feest van maken zaterdag, want dat moet het worden:
een voetbalfeest dat zijn weerga niet kent!

Namens het bestuur; alvast hartelijk dank voor uw medewerking