karly

Van het bestuur

Geachte leden, niet-spelende leden, vrijwilligers en alles wat Rijnsburgse Boys lief heeft. Er gebeurt niet veel op onze website en overige social media. Daarom komt er vanaf nu wekelijks een ‘van het bestuur’-item op de website.
 
Wekelijks heeft het hoofdbestuur vergadering op woensdagavond 20.00uur. Via Skype uiteraard, want de gewenste afstand houden we daarmee in ere! Elke week zijn er wel nieuwe en/of bestaande agendapunten die toch behandeld moeten worden. En daarom doen we dat. Via deze wekelijkse update, willen wij u een beetje op de hoogte houden van hoe en wat, Er is namelijk heel veel gaande…….
 
 
Natuurlijk baal ook ik als 2 stekkers dat er niets op voetbalgebied gebeurt en/of te doen is. Net als iedereen die van voetbal houdt! Maar het is gewoon niet anders. We zullen het ermee moeten doen: de belangrijkste bijzaak in het leven ligt voorlopig nog wel even stil. Die garantie kan ik een ieder wel geven, die dat zelf nog niet had ingezien. De enige voetbalbeweging die er is, is de fantastische #StayAtHomeChallenge met het hooghouden van wc-rollen. Door trainer Luc in het leven geroepen en een doorslaand succes. Te volgen op Facebook/Rijnsburgseboys en al vele tientallen teams hebben hier gehoor aan gegeven. Vele duizenden vieuwers op alle video’s. Chapeau aan alle deelnemers/-neemsters!
 
De club staat dus niet helemaal stil! Of beter gezegd; staat helemaal niet stil! Neem bijvoorbeeld de kantine: tot en met de laatste speeldag in maart, stond er voor minimaal een maand voorraad. Eten en drinken in overvloed. Maar alles heeft een houdbaarheidsdatum. Dus is Ryan dat samen met Nico uit gaan zoeken en op datum gaan selecteren. Een groot aantal dozen met levensmiddelen is vervolgens naar de Voedselbank gebracht. Waar ze uiteraard met gejuich ontvangen werden!
 
Door een aantal leden is het gehele plafond in de kantine geheel vervangen, schoongemaakt en volledig opgeknapt. Een klusje van 3 zaterdagen, maar het resultaat mag er zijn!
 
Ook werden wij benaderd door onze Rijnsburgse Boys-speler Danny, tevens chirurg in het Alrijne Ziekenhuis, die op zoek was naar ademende shirts voor onder de warme pakken op de IC-afdelingen in het ziekenhuis. Die hebben wij een dag later kunnen verblijden met 40 voetbalshirts met korte mouwen, die ook zeer hartelijk in ontvangst werden genomen. Zeer ademend werd ons verteld en op de vele afdelingen worden zij dagelijks gedragen!
 
Het Gebr. Van Tilburg Uientoernooi 2020 is weken terug al afgelast. Maar nu het bijna dé dag is, doet het toch steeds meer pijn. 115 (!!) teams hadden we in het speelschema staan. Voor de 10e editie van dit fantastische toernooi. Wat had ik graag m’n wekker gezet maandag de 13e april om 05.00uur! Maar….. wat in het vat zit verzuurt niet. In 2021 komen we terug!
 
Zoals u merkt: de club kan niet stilstaan en zal niet stil staan! We blijven ‘strijden’ om een ieder straks weer te kunnen ontvangen. Wanneer we elkaar weer in levende lijve kunnen begroeten, op en rondom de prachtige voetbalvelden, is nog onduidelijk. Maar zorg voor jezelf en zorg voor elkaar. Dan zien we elkaar gegarandeerd weer op Middelmors!
 
Namens het bestuur
 
Karly van Duivenvoorde