outhands

Vandaag op Middelmors: het AH Uientoernooi

 Vandaag vindt op alle 5 de speelvelden van Middelmors het allereerste AH-Uientoernooi plaats. Van 9.00uur-12.00uur neemt de F-jeugd van Rijnsburg en omstreken de velden in beslag en van 13.00uur-16.00uur is het de beurt aan de E-junioren. Van Rijnsburgse Boys doen ALLE F- en E-junioren mee.

Een groots opgezet project met bijv. 7 luchtkussens, een DJ die de gehele dag muziek draait, een terras naast veld 4, het sfeerteam wat uitpakt, eten en drinken in overvloed en maar liefst 84 teams die hun krachten gaan meten met elkaar!

De organisatie is sinds oktober 2010 met dit project bezig en één ding is gegarandeerd: het wordt onvergetelijk! Iedereen is van harte welkom om dit spektakel mee te maken, dus zorg dat u erbij bent. Vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s; iedereen is bij deze uitgenodigd!

Hoofdsponsor Albert Heijn Rijnsburg heeft zijn naam aan dit toernooi verbonden en ook langs deze weg willen wij hen daarvoor van harte bedanken: zonder die steun is het onmogelijk dit te doen voor de toekomstige sterren van de Champions League!