outhands

VANDAAG: Aftrap voetbalplaatjesactie bij AH Rijnsburg

Ruim 700 Rijnsburgse Boys spelers en speelsters zijn op de foto gezet en vanaf vanmiddag (woensdag 12 oktober) kan iedereen de Rijnsburgse Boys voetbalplaatjes, bij besteding van € 10,– en meer, scoren bij Albert Heijn Verburg in Rijnsburg. Tevens ontvangt u alleen vandaag vanaf 14.00uur een dubbel aantal plaatjes, dus 2 sets van 6 stuks bij elke € 10,– besteding!

Om de aftrap van deze leuke actie te vieren, wordt het één groot feest van 14.00uur tot 17.00uur op de parkeerplaats bij en in de winkel van Albert Heijn Rijnsburg en iedereen is uitgenodigd!

Met o.a. 2 grote springkussens, leuke voetbalspellen, gratis suikerspin, gezellige muziek, Kaay de Kraai en met verschillende Rijnsburgse Boys spelers en trainers, wordt het één grote voetbalspeeltuin. Daarnaast mogen alle spelers en speelsters, die op de foto zijn geweest, GRATIS hun eigen verzamelalbum komen ophalen in de ‘geel-zwart’ versierde winkel. Alle spelers en speelsters kunnen op vertoon van hun ledenpas een waardebon ophalen aan het begin van de winkel (dus vergeet je ledenpas niet mee te nemen)!

In de winkel staan de spelers en trainers van Rijnsburgse Boys 1 die, op vertoon van de waardebon, het voetbal verzamelalbum aan je uitreiken. Uiteraard voorzien van een handtekening!

Van 14.00uur tot 15.00uur zijn alle spelers van de A-, B-, C- en D-junioren van harte welkom om hun waardebon op te halen en van 15.00uur tot 16.00uur is het de beurt aan alle E- en F-jeugd, de Mini-F en alle meisjes- en damesteams. Hou je alsjeblieft aan dit schema, want het is ondoenlijk om alles tegelijk te ontvangen en uit te reiken!

Op deze middag worden er ook foto’s gemaakt die u terug kunt vinden op de facebookpagina van Albert Heijn (www.facebook.com/albertheijnverburg) en uiteraard op onze website

Elke week zullen er diverse acties bij Albert Heijn Verburg zijn waarbij u extra sets voetbalplaatjes ontvangt. Aan het einde van de actie (eind november/begin december) wordt er een ruilmiddag georganiseerd in de kantine van Rijnsburgse Boys, zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verzamelalbum vol te krijgen.
Wij wensen iedereen veel verzamelplezier

Namens Albert Heijn Verburg en Rijnsburgse Boys