outhands

Vanavond Veteranentoernooi

Voor sommigen klinkt het misschien wat oneerbiedig als er gesproken wordt over veteranen, maar zo is het zeker niet bedoeld. Om 17.00uur zullen ‘oud-gedienden’ van Rijnsburgse Boys, Katwijk, Noordwijk en Quick Boys aantreden op het kunstgras in sporthal Middelmors. zwiebeln

Zij spelen (in totaal) 6 wedstrijden, tussendoor verzorgt DWS een aantal spectaculaire optredens en uiteraard is ook onze DJ weer aanwezig. We zijn er, als organisatie, van overtuigd dat het een TOP-avond gaat worden; want als je toch namen hoort en leest als Rocky Pitti, Martin van Kins, Leonard van Utrecht, Bram Marbus, Arie van Dijk, Arie Kurver, Wim Driebergen, Fred Bodaan, Hans van der Plas, Fred Kanbier, Floor van Duijn, Marco van der Plas, Hans Zwaan, Carlo van Zelst, etc. etc. dan moet dat toch een spektakel worden?!

Aansluitend is er een feestavond in de kantine, waar ook de prijsuitreiking gehouden zal worden en waar een ieder van harte welkom is!

Tot aan 17.00uur worden er trouwens meisjes-toernooien gehouden en dat is ook zeker het bekijken waard! Dus kom naar sporthal Middelmors; lekker warm en genieten!

Het complete speelschema staat hier te lezen