outhands

VANAVOND: OPEN AVOND bij Rijnsburgse Boys

Als aanvulling op dit eerder verschenen bericht kunnen wij melden dat er vanavond POSTERS van de A-selectie van Rijnsburgse Boys te koop zijn. Voor slechts 1euro ben je de bezitter/-ster van dit unieke exemplaar! 

Er is al veel over gespeculeerd op de website, maar nu gaat het er toch echt van komen: voor het eerst in de historie van Rijnsburgse Boys zal er een OPEN AVOND gaan plaats vinden! Veel clubs doen een OPEN DAG, maar wij doen het anders en vandaar de OPEN AVOND……….

Deze avond is gepland op donderdag 20 augustus, dus noteer die nu alvast in je agenda

De OPEN AVOND is vooral gericht op onze jeugdige fans; om 17.30uur zal voor hen het sponsorhome open gaan en kunnen zij gaan plaats nemen op de gereedstaande stoelen. Om 18.00uur zullen 3 (of meer) spelers van de A-selectie en trainer Niek Oosterlee aanschuiven en bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.
Een kids-persconferentie dus!

Aansluitend (±19.00uur) zal op het hoofdveld een training van de A-selectie te bekijken zijn vanaf de tribune; trainer Oosterlee zal daarbij uitleg gaan geven waarom hij welke oefenvorm doet en met welk doel!

Om ±20.30uur zal de selectie de kleedkamer weer op gaan zoeken en dat mogen de kinderen dan dus ook! Afhankelijk van het aantal aanwezigen zal in groepen de kleedkamer en fysio-ruimte bekeken mogen worden. En uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om handtekeningen te vragen en/of foto’s te maken met je favoriete speler(s)!

Na afloop is er in de kantine (vanaf 17.30uur geopend) nog limonade en chips voor de kinderen en voor de ouders/ouderen is er uiteraard koffie! De spelers en trainers zullen ook naar de kantine komen waar iedereen hen nog vragen kan/mag stellen en hen succes kan wensen voor het komende seizoen!

Kaay de Kraai heeft al toegezegd de gehele avond aanwezig te zijn en we verwachten IEDEREEN, die Rijnsburgse Boys een warm hart toedraagt, zodat we van deze OPEN AVOND een spektakel kunnen maken

Uiteraard is deze avond NIET ALLEEN bedoeld voor KINDEREN, maar zij zijn het die ‘de voorkeur’ krijgen dit keer!