karly

Van het bestuur

Het is alweer enige tijd geleden, maar in die tussenliggende periode is er gewoon nog niets veranderd! Te triest voor woorden, maar het is wel de waarheid helaas……….
Als bestuur vergaderen we nog steeds via Skype 1x per maand, maar die sessies worden ook met de maand korter. Er is gewoon niets te vertellen! Saai maar waar. Natuurlijk zijn de komende evenementen (zie de evenementenkalender, waar eindelijk weer wat in staat) veel besproken. En natuurlijk worden de Pinksterloterij en de Uienveiling nieuwe spektakelstukken. Maar je mist gewoon het voetbal. Of het nou de meisjes Onder 4 team 6 is of Rijnsburgse Boys 1; je mist het voetbal! Natuurlijk speelt alles onder de 28 jaar elke zaterdagochtend onderlinge potjes. Natuurlijk zijn we blij dat elke zaterdag alle velden bezet zijn. Natuurlijk kunnen we trots zijn dat de jeugd van Rijnsburgse Boys nog geen week zonder voetbal heeft gezeten, in het seizoen 2020-2021. Maar tegen elkaar zijn we gewoon zat! Zowel spelers, speelsters, trainers, leiders als ook de organisatie (m/v). Helemaal klaar mee!
Eind april gaat er wel iets veranderen, want dan gaan alle (nieuwe) trainers met de (jeugd-)selecties van komend seizoen aan de slag. Die Regiocup gaat er toch niet meer komen, dus hopen we daarmee nog wat leuks te bewerkstelligen. Voordat het seizoen 2020-2021 helemaal als een nachtkaars uit gaat.

Langs deze weg een meer dan terecht compliment en een groot applaus voor de mensen van de organisatie, die er elke week op zaterdag vanaf 07.15uur voor zorgen dat alles klaar staat. Tot zeker 13.00uur zijn zij aanwezig en tel daarbij de uren voorbereiding doordeweeks en iedereen snapt dat die complimenten meer dan terecht zijn! Klasse mannen en bedankt voor jullie tomeloze inzet!
Nou ik net het woord Regiocup noemde; wat een reacties hebben we gekregen nadat bekend werd dat ons vlaggenschip niet mee zou doen aan dat toernooi. Verbolgen, verslagen, verrassende en verbijsterende reacties. Alles hebben we wel voorbij zien komen. En dan benoem ik maar niet sommige reacties van diverse personen op Twitter. Vooral die met een iets andere kleur dan geel-zwart in hun aderen. Die spannen toch wel de spreekwoordelijke kroon! Terwijl niemand zich afvroeg waarom Rijnsburgse Boys niet mee wilde doen?! Dat is best gek toch? Maar niet getreurd; zoals al voorspelt was: die Regiocup komt er niet! En zeker niet met publiek……
Zaterdag 21 augustus 2021 staat de 1e competitiewedstrijd in de 2e divisie van het seizoen 2021-2022 op het programma! Laten we er met z’n allen op hopen dat er dan ‘wat publiek’ bij mag en de kantine weer ‘enigszins’ open mag en dat je op het bierplein op 1,5 meter van elkaar af mag zitten, ‘met mondkapje op en kuchschermen ertussen’. Dat zou toch een walhalla zijn?
Het gaat u allen bijzonder goed, blijf gezond en tot snel.
Geen negatief, maar realistisch bestuurslid