karly

Van het bestuur

Het einde van kalenderjaar 2020 nadert al weer snel. Tot en met 12 december kan en mag de jeugd (tot en met 17 jaar) nog trainen/onderling wedstrijden spelen en dan is het winterstop. Voor sommigen voelt die al sinds maart jl. Dus laten we 2020 maar gauw vergeten toch? En dan moeten vooruit gaan kijken. Hopen dat 2021 ons veel goeds brengt en dat we weer mogen voetballen! Dat blijft toch de belangrijkste bijzaak in ons leven.
Maar om dan gelijk maar met de deur in huis te vallen: het 23-ste Oliebollen G-toernooi, de ontelbaarste Nieuwjaarsinstuif en het 10e Bakkerij van Tilburg Uientoernooi zijn hierbij afgelast! Veel telefonisch overleg is hierover geweest de afgelopen dagen en weken. We kunnen op dit moment niet zoveel mensen tegelijk kwijt in 1 ruimte. En dan zou je dus onderscheid moeten gaan maken. En dat willen we niet!

Maar het Bakkerij van Tilburg Uientoernooi is toch pas op maandag 5 April 2021 (2e paasdag)? Klopt ook, maar de voorbereidingstijd is lang en het toernooi gaat alleen plaatsvinden als er onbeperkt publiek bij mag. En dat gaat niet (meer) gebeuren dit lopende seizoen. Aangezien het ook een jubileumjaar moet worden (10e keer), wilden we het nog grootser aan gaan pakken en dus moeten er nog meer bezoekers bij. Wat dus helaas niet gaat gebeuren. Alle hoop is nu op 2022 gevestigd! Zonde is en blijft het wel. We doen het zeker voor de kinderen, maar de entourage wordt al 9 edities gemaakt door de duizenden bezoekers. Vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, tot complete families; zij zorgen voor drukte in de kantines en in de keuken. Dat kan dit jaar zeker niet en dus schuift dit (wéér) op!
Oliebollen G-toernooi: een happening in Sporthal Middelmors. Gaat helaas ook niet door. Meestal is dit op 3e kerstdag en dat is al heel snel. Ook dan mag er geen publiek bij, als je al mag spelen in de zaal, en dus kan ook dat geen doorgang vinden. Triest voor de deelnemers en deelneemsters, maar net zo triest voor de organisatie en kantinedames en -heren! Eind 2021 zal daarom de 23-ste keer (pas) zijn.
Hebben we dan niets ‘positiefs’ te melden? Jazeker wel! De jeugdcommissie is al weken druk bezig met het komende seizoen (2021-2022). En nu al zijn er veel toezeggingen van trainers, die graag willen doorgaan! En dat betekend automatisch dat zij het naar hun zin hebben toch? Die trainers en leiders willen het lopende seizoen als ‘niet gespeeld’ beschouwen en er komend seizoen een groot succes van maken. Nog steeds plezieren zij wekelijks honderden kinderen en daar gaan we ook stug mee door! Om ze komend seizoen allemaal op de juiste plek en hun niveau te hebben. Zodat we met z’n allen een fantastisch en onvergetelijk seizoen gaan beleven. Met prestaties op de 2e plek, want bij Rijnsburgse Boys telt maar 1 ding: heel veel plezier hebben! Dan komen de prestaties vanzelf namelijk……
Tot snel, blijf gezond en let op elkaar!