karly

Van het bestuur

De laatste weken loop ik gelukkig weer veel op de club, om de trainingen te kunnen zien van onze A-selectie en onze jeugd. Dit geeft toch een heerlijk gevoel, om iedereen weer aan het trainen te zien. Ondanks dat alle spelers boven de 12 jaar ‘met beperkingen’ trainen, door de verplichte anderhalve meter afstand.
 
Ondanks de wereldwijde Corona-pandemie ziet het ernaar uit dat het normale leven weer beetje-bij-beetje op gang begint te komen. Nu per 1 juni de bioscopen, horeca’s, terrassen, openbaar vervoer, musea en culturele instellingen weer (beperkt) open mogen, mogen nu ook vanaf 1 juli de sportkantines, sportscholen, sauna’s en casino’s weer (beperkt) open. Op voetbal gericht komt daar ook bij dat tot en met 18 jaar vanaf 1 juni ook zonder de al genoemde beperkingen kunnen gaan trainen!
 
 
Als alles goed gaat, en iedereen zich aan de anderhalve meter regel blijft houden, is de kans groot dat wij per 1 september misschien weer mogen voetballen met publiek, ondanks dat dit dan met een beperkt aantal toeschouwers zal zijn. Het lijkt mij fantastisch iedereen weer lekker ‘ouderwets’ met het voetbalspelletje bezig te zien! Zowel op als rondom de velden.
 
Ook voor de staf en de spelers van onze A-selectie is de competitie op een zeer ongunstig moment gestopt. We zaten toch in een hele goede flow/serie en, met nog 10 wedstrijden te gaan, stonden we nog maar 4 punten achter op de toenmalige nummer 1 Katwijk. Bij een goed resultaat uit tegen Katwijk (2 dagen voor de Corona-uitbraak), zouden we serieus mee doen om het kampioenschap. We zullen het (helaas) nooit weten; op welke plek we geëindigd waren! Al-met-al vind ik dat hoofdtrainer Henk Wisman, zijn staf en spelers ons afgelopen seizoen goed vermaakt hebben, met mooi en aanvallend voetbal.
 
We hebben voor aankomend seizoen weer een sterke selectie, dus als het aan mij ligt kan het seizoen niet vroeg genoeg beginnen!
 
Ik wens iedereen een fijne zomervakantie en dat we allemaal maar gezond mogen blijven.
 
Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken
Gerrit Paauw