karly

Van het bestuur

Berichtje over de Jeugd
Deze week liep ik op het veld, tijdens de trainingen van de jeugd. Het was weer fantastisch om de trainingen weer te kunnen aanschouwen. Wat een enthousiasme en wat een discipline van spelers, speelsters en staf.
Hulde aan de mensen die dit georganiseerd hebben en met name Karly en Dick, erg veel dank daarvoor. Hartelijk dank ook aan de stewards (mannelijk en vrouwelijk) voor het bewaken van het complex en het openen van de hekken en dat 4 keer per week.
Een groot woord van dank ook aan iedereen die gezorgd hebben dat de jeugd toch weer kon gaan trainen, wat een organisatie om dit weer te kunnen realiseren.
Nieuwe Staf seizoen 2020/2021
Inmiddels zijn we hard bezig om de nieuwe staf te vormen voor de selecties van het seizoen 2020/2021.
Julian Jenner heeft onze club verlaten. Wij willen Julian bedanken voor zijn geweldige inzet en drive de afgelopen twee jaren. Helaas konden we niet al zijn nieuwe ideeën realiseren, maar we hebben toch veel geleerd van zijn professionele wijze van trainen die hij de jongens bijgebracht heeft. We hebben van Julian genoten, in goede en slechte tijden.
Goodold Berry Kralt heeft onze club versterkt en gaat als trainer van de JO17-1 functioneren.
Inmiddels is hij reeds op de velden gesignaleerd. Goed om hem weer terug te zien bij onze warme club. Welkom Berry!
Ook René van Delft komt weer terug op het oude honk, hij gaat assistent trainer worden bij de JO17-1 en de JO16-1. Welkom Rene!
Berry Charité wordt (assistent-)trainer van de JO15-1 en ook daar zijn wij heel erg blij mee!
Onze hoofd Opleidingen Ruben Plu krijgt een dubbele functie volgend seizoen, naast zijn huidige functie als Hoofd Jeugd Opleidingen, gaat hij ook de JO19-1 onzer zijn hoede nemen.
Tim van der Hoeven, de huidige (assistent-)trainer van de JO15-1, zet zijn trainerscarrière even op hold vanwege zijn studie. Tim, bedankt voor je inzet en veel succes met je studie
Robin Frijns kiest even voor een sabbatical, maar wil in de toekomst graag zijn trainersdiploma gaan halen, dus zien we hem in de toekomst zeer zeker weer terug op de velden bij Rijnsburgse Boys.

Ook heeft Henk Postma aangegeven te gaan stoppen als trainer van de keepers. Jammer Henk, maar het lichaam gaat een beetje tegen spartelen. Je keuze om te stoppen is heel begrijpelijk. Maar ik denk dat Henk de club nooit helemaal gaat verlaten en we hem volgend seizoen weer op een andere culinaire plek terug zien. Henk heeft bij de club enkele decennia keeperstraining gegeven. Bedankt Henk, en je weet het aanbod staat nog……..
Ook gaan we volgend jaar met een andere techniekschool beginnen voor de jeugd! We zijn in ver gevorderd stadium met een nieuwe school wat deze of volgende week uit gekristalliseerd gaat worden. Nader nieuws hierover volgt binnenkort.
MEIDEN
Bij de meiden hebben Michel Kroon en Fred van Delft aangegeven volgend seizoen te stoppen als coördinator. Heren, dank voor jullie geweldige inzet hiervoor. Gelukkig blijven jullie beiden nog wel als trainer functioneren bij de meiden en vrouwen.
Inmiddels zijn we bezig om deze vacante functie weer in te vullen. Er is licht aan het eind van de tunnel, maar nog te prematuur om bekend te kunnen maken wie dat volgend seizoen willen gaan doen. Hopelijk kunnen wij dat binnenkort wel openbaar maken!
OVERIGE TEAMS
Wim Klok en Ruben Plu zijn hard bezig met de indelingen van de overige teams. Het krijgt alle aandacht. Alle leiders en leidsters zijn benaderd en hebben de kans om mee te denken hoe het er volgend seizoen uit moet gaan zien. Door de coronacrisis in het wel wat gestagneerd, maar toch willen Wim en Ruben binnen enkele weken een duidelijk verhaal klaar hebben. Inmiddels hebben 14 (!!) jongens uit Katwijk en omstreken zich aangemeld, om bij de JO19 te komen voetballen. Hartelijk welkom aan deze jongens bij onze warme club.
We zijn ook nog op zoek naar diverse LGC’s, dat houdt in dat je coördinator bent van een bepaalde leeftijdsgroep. Dit is een heel belangrijke taak die niet veel vrije tijd hoeft te gaan kosten. Als iemand nog goede ideeën heeft kunnen ze het altijd bij Wim, Ruben of ondergetekende melden.
PERSOONLIJK
Persoonlijk gaat het mij erg goed. Nog steeds gezond en door een regelmatig leven (ik ben veel aan het fietsen en wandelen) is mijn gewicht reeds met 13 kg gekelderd. Het was hard nodig daar ik bijna uit elkaar plofte.
Ik wens iedereen in deze onzekere en moeilijke tijden veel gezondheid toe en hoop een ieder snel weer te kunnen zien. Niet alleen op trainingen, maar ook weer tijdens de wedstrijden.
Huig den Hollander
Jeugdvoorzitter