Anoniem

Van een geel-zwarte supporter

Op dinsdagavond 18 oktober op Middelmors…………

Een KNVB-bekerwedstrijd tegen de profs van De Graafschap. Op de weg ernaar toe zie en proef je de sfeer al. De vlaggenmasten vol met Rijnsburgse Boys-vlaggen, de voelbare, gezonde, spanning op het sportpark. Een TV-ploeg die de kleine leuke dingen van een amateurclub op camera vastlegt. Kortom; alle ingrediënten aanwezig voor een heet avondje bekervoetbal……….

Een zeer indrukwekkende minuut stilte voor Wilfried van den Eykel, die slechts 52 jaar mocht worden. Het imponerende georganiseerde vuurwerk daarna, het aanmoedigen en gezang vanachter het doel, zoals vanouds. Mag ook zeker wel is gezegd worden: klasse boys!

Helaas speelden we de eerste helft ‘wat te bleu’, zoals vaak te horen is achteraf. De tweede helft zat er wel alles in en geloofden we in een stunt, deden niks onder voor de profs en hadden we (misschien) wel een verlenging verdiend!

Sowieso genoten deze schitterende avond en verdiend ons eerste elftal een groot compliment. De afgelopen weken zijn we al knap verwend, met goed spel, mooie goals en het belangrijkste: 3 punten in de tas.

We hebben echt een prima elftal, dat als team niks onder hoeft te doen voor de andere concurrenten in onze competitie. Ik hoop van harte dat we daar in blijven geloven en zeker de selectie en staf zelf! Want alles is mogelijk dit jaar, dat blijkt wel uit de laatste wedstrijden.

Dus spreek het uit, ga er voor met z’n allen en doe mee om de eerste plek aan het eind van dit seizoen! Het Burg. Koomansplein wordt tegen die tijd netjes schoongeveegd, om een knap feestje te vieren. Dat is waar iedereen zo naar snakt…..

Gas erop Boys !!

Een geel-zwarte supporter