outhands

van der Vijver, van Noord en B. Freke blijven

  Voor aanvang van het lopende seizoen is met Danny van der Vijver (links), Bennie van Noord (rechts) en Bart Freke (onder) een contract van 2 jaar overeengekomen. Dit betekend dus automatisch dat zij na dit seizoen nog minimaal 1 jaar bij Rijnsburgse Boys zullen spelen.

De 27-jarige van der Vijver is bezig aan zijn 9e seizoen en scoorde daarin tot nu toe 1x. Hij speelde in 18 van de 25 wedstrijden en veelal als invaller. Blessureleed valt hem dit seizoen ten deel en voor het eerst sinds jaren is hij eigenlijk geen vaste basisspeler. Ongetwijfeld zal hij komend seizoen erop gebrand zijn weer tot de vaste kern te behoren. Met 31 doelpunten neemt hij op dit moment een 26e plaats in op de lijst met topscorers allertijden

Bennie van Noord (25) speelt op dit moment voor het 3e seizoen in de Geel-Zwarte kleuren en speelde in alle 25 wedstrijden de volle 90 minuten! Hij scoorde tot nu toe 2 doelpunten in competitieverband en hij staat op dit moment 74e in de lijst met topscorers allertijden

Bart Freke is ook niet meer weg te denken bij Rijnsburgse Boys. Deze ras-Ui is bezig aan zijn 6e seizoen na zijn terugkeer van ADO Den Haag. De 25-jarige verdediger scoorde dit seizoen 5x in de competitie en dat zullen er ongetwijfeld nog meer worden dit seizoen. Met 26 doelpunten neemt hij op dit moment een 33e plaats in op de lijst met topscorers allertijden. Op 2 minuten (!!) na speelde hij in de 25 competitiewedstrijden de volle 90 minuten mee!

Voor alle drie geldt dat wij hen nog ongelofelijk veel succes wensen in de laatste 5 wedstrijden in het lopende seizoen en uiteraard ook voor het komende seizoen (of misschien wel de komende seizoenen?)!