outhands

Van 15.00-18.00uur: Ruilmiddag AH-voetbalplaatjes

Op woensdag 12 oktober werd er gestart met de Albert Heijn Verburg voetbalplaatjesactie. Er werd toen vermeld dat de actie 6 weken zou gaan duren en die periode is inmiddels bijna voorbij. De zeer succesvolle verzamelmanie van vele spelers en speelsters van Rijnsburgse Boys is natuurlijk niet geslaagd als de verzamelboeken niet vol zijn. Vandaar dat Albert Heijn Verburg besloten heeft om de actie tot en met woensdag 30 november a.s. te laten doorlopen en aan het eind van die dag is er bij Rijnsburgse Boys een ruilmiddag.

Dit zal plaatsvinden in de kantine en is van 15.00uur tot 18.00uur. Neem al je dubbele plaatjes mee en ruil met andere verzamelaars zodat je je boek vol kan plakken. Ook als je niet kunt of je boek al vol hebt; gooi geen plaatjes weg, maar geef ze aan iemand mee om ze te laten ruilen!
Afgelopen maandag heeft Albert Heijn Verburg nogmaals 30.000 pakjes laten bezorgen en dus zullen er op woensdag 30 november 136.000 pakjes zijn uitgegeven en dus zijn er 816.000 plaatjes in omloop. Dat moet ruim voldoende zijn om alle boeken te kunnen vullen

Albert Heijn Verburg is er klaar voor en heeft de allerlaatste pakjes plaatjes meegenomen om uit te delen!

AHRM

AHRM1 

Tot vanmiddag