outhands

Update topscorerslijst aller tijden (1946-2008)

Het heeft even geduurd, maar de topscorerslijst aller tijden (1946-2008) van Rijnsburgse Boys 1 is bijgewerkt tot na de gewonnen competitiewedstrijd tegen Quick Boys.

Ondertussen is Joost Kuhlmann met drie competitiedoelpunten ook de eeuwige topscorerslijst binnengedrongen. In de periode 2003-2007 kwam de lange spits tot 22 competitietreffers voor Rijnsburg en na zijn rentree dit seizoen wist Kuhlmann de 25ste competitietreffer in het geelzwarte shirt te produceren. Voor een plaats in de topscorerslijst aller tijden zijn 25 competitiedoelpunten nodig.

Drie spelers van het huidige Rijnsburgse Boys staan inmiddels in de topscorerslijst aller tijden. Naast Kuhlmann zijn dat Peter Freke en goalgetter Martijn Gootjes (al 53 competitiedoelpunten en dat in nog geen vier seizoenen). Danny van der Vijver (19 competitiedoelpunten) en Bart Freke (18 competitiedoelpunten) zijn ook hard op weg richting de topscorerslijst. Uiteraard kunnen de genoemde spelers dit niet bereiken dankzij de teamprestatie, dus gaan alle credits uit naar de medespelers.

Klik hier voor een overzicht van de topscorerslijst aller tijden van Rijnsburgse Boys.