karly

UPDATE: ADO – Heracles

Inmiddels hebben velen een inschrijfformulier gevonden, in het secretariaat op de bar, en bij deze de mededeling dat ze zaterdag 1 februari a.s. ingeleverd moeten worden.
Geef het volledig ingevulde formulier alsjeblieft af in het secretariaat, dan worden ze daar veilig gelegd. Maandag 3 februari moeten wij namelijk het aantal deelnemers aan deze happening doorgeven, zodat de kaarten voor ons gereserveerd zijn. Een aantal hebben het inmiddels al ingevuld afgegeven, maar we willen gewoon met een zo groot mogelijke groep richting Den Haag. Dus verwachten we nog heel veel inschrijfformulieren!
Voor diegenen die er nog niet vanaf weten, of nog eens willen lezen wat er allemaal gaat gebeuren:
Zaterdag 29 februari 2020 gaat Rijnsburgse Boys met zoveel mogelijk jeugdleden (t/m 14 jaar) naar de eredivisiewedstrijd ADO Den Haag – Heracles Almelo
De wedstrijd begint om 18.30uur en de bussen zullen om 16.45uur vertrekken vanaf Middelmors. En dit jaar willen we er alles aan doen om met vele bussen richting het Cars Jeans-stadion te vertrekken! Ook de O7-teams mogen uiteraard mee.
We willen er graag een geel-zwarte invasie van maken en daarom mag er per kind 1 begeleider/ouder/broer/zus mee. En allemaal dus in het geel-zwart, om te laten zien dat Rijnsburgse Boys aanwezig is. 
Aangezien we tot 2 februari kunnen aangeven met hoeveel we komen, liggen er formulieren in het secretariaat, waarop je heel simpel kan opschrijven wie wel of niet meegaat en wie er als ‘begeleider’ (eventueel) aansluit! Dus denk er alvast over na, beslis wie er als begeleiders mee gaan, en lever die formulieren uiterlijk 1 februari weer in.
In de bus(sen) zullen wij zorgen voor drinken en eten en de kosten zijn daarom bepaald op € 7,50 per persoon! Dat is dus inclusief busreis, toegang in het stadion, eten en drinken in de bus en rond 21.30uur zijn we weer terug. Met dank aan onze fantastische (anonieme) sponsoren!
Een leuke happening, maar daar hebben we een ieders medewerking voor nodig! Dus werk mee, ga mee en laten we Den Haag zien wie Rijnsburgse Boys en Girls is!