Bram van Egmond

Unieke aanbieding Tennisvereniging De Rijnkanters


Na het succes van afgelopen jaren komt Tennisvereniging De Rijnkanters dit jaar wederom met een prachtige aanbieding voor u als senior lid van Rijnsburgse Boys.
Wordt u nog lid in het tennisjaar 2017, dan zal de contributie voor het eerste jaar aanzienlijk verlaagd worden. Voor een bedrag van €75,- kunt u het hele tennisseizoen gebruik maken van onze faciliteiten.
Als nieuw lid wordt u door de (bestuurs-)leden wegwijs gemaakt binnen de vereniging en kunt u daarnaast nog kiezen voor het volgen van (groeps)lessen van onze tennisschool! Hierin zijn verschillende opties mogelijk afhankelijk van uw voorkeur.
Naast de reguliere activiteiten (zoals competitietennis in het voor- en najaar), zal er dit jaar ook meer aandacht zijn voor nieuwe leden die graag willen tennissen, maar niet direct een tennispartner hebben. Hierbij kun je via een app aangeven wanneer je kan tennissen en welk speelniveau je hebt.
Deze aanbieding is geldig tot 15 april 2017 en is van toepassing voor diegenen die langer dan twee jaar geen lid van onze vereniging geweest zijn.
U kunt u aanmelden voor een lidmaatschap of aanvullende vragen stellen aan Mike Veldhuis via ledenadm_rijnkanters@outlook.com.