karly

Uitwedstrijden Rijnsburgse Boys via livestream te zien!

Naar verwachting zullen de meeste clubs geen uit-publiek kunnen ontvangen vanwege de bekende beperkingen door corona.
Dit betekent dat onze trouwe aanhang voorlopig geen uitwedstrijden kan bezoeken. Uiteraard een teleurstellend bericht.
Echter heeft het bestuur van de vereniging vorige week een overeenkomst met Fox/Eyecons gesloten, waardoor uitwedstrijden van Rijnsburgse Boys in de tweede divisie dit seizoen (voorlopig) via livestream kunnen worden bekeken.

Zo hoeft u dit seizoen niets te missen van de verrichtingen van ons vlaggenschip. Op dit moment zijn we volop bezig de organisatie rond het uitzenden van uitwedstrijden handen en voeten te geven.
Dit geldt in elk geval tenminste voor de eerste 10 uitwedstrijden dit seizoen, te beginnen met die op 5 september 2020 tegen IJsselmeervogels.
Op dit moment zijn we aan het onderzoeken of we hiervoor onze kantine kunnen benutten en de wedstrijd kunnen vertonen op groot scherm. Vanwege de corona maatregelen zullen we slechts een beperkt aantal leden kunnen ontvangen.
Wel is al duidelijk dat we, vanwege de vergoeding die we aan Fox/Eyecons moeten betalen voor het laten produceren van een livestream van onze uitwedstrijden, entree zullen vragen.
Nadere details volgen op korte termijn op de site en op social media.
Kijkt u liever thuis kan dat ook!
Voor € 5,99 per wedstrijd kunt u via livestream thuis de uitwedstrijden in de tweede divisie van Rijnsburgse Boys zien. Hoe dit exact in zijn werk gaat verneemt u eveneens later.