outhands

Uitslag poll over voetballen op kunstgras

gras‘Er gaat niets boven de geur van gras’ hoorde ik laatst iemand grappen toen hij het kunstveld op liep. Zijn sarcasme was niet geheel onterecht want er komt bij warm weer hoogstens een rubberlucht van het veld walmen. Bovendien hoor je vaak dat men last krijgt van knieën en enkels, om nog maar te zwijgen van de schaafwonden die je kado krijgt bij het maken van een sliding.
Aan de andere kant is het buitengewoon handig dat er altijd op gespeelt kan worden. En niet alleen bij slecht weer, ook van de zomer was het prima spelen tijdens het zomeravondtoernooi. Maar wat vindt onze gemiddelde websitebezoeker er nu van?
De uitslag is eigenlijk half om half. De éne helft vindt het lekker voetballen terwijl de andere helft er niet zo van gecharmeerd is. 27% geeft zelfs te kennen dat ze een afgelasting voor lief willen nemen als ze maar op gras kunnen voetballen. Tja, als alternatief blijft het ideaal zo’n rubbermat, en er onderuit komen zit er niet in want ze worden her en der uit de grond gestamd, of moet in zeggen ‘op’ de grond?

Uitslag:
Uw mening over voetballen op kunstgras
Ik vindt het wel lekker voetballen  49% (64 stemmen)
Als het niet anders kan, beter dan afgelast  24% (31 stemmen)
Ik vindt het maar niks, geef mij maar gras  27% (36 stemmen)
131 stemmen

Een nieuwe poll is gestart.