outhands

Uitnodiging voor spelregel-avond(en)!

Mededeling van de scheidsrechterscommissie.fluit

Rijnsburgse Boys heeft in samenwerking met de K.N.V.B. twee avonden voor onze leden georganiseerd.

• Op vrijdag 20 maart zal er een spelregelquiz gehouden worden voor de jeugd van Rijnsburgse Boys.

De doelgroep voor deze avond is de D- en C-jeugd en tevens de MJ1/MJ2, maar ook de leiders en trainers van deze elftallen. Ook andere leden binnen onze vereniging zijn natuurlijk van harte welkom op deze avond. De avond staat onder leiding van internationaal assistent-scheidsrechter Nicky Siebert. Hij kan op een zeer humoristische en vlotte wijze onze leden uitleg geven over de spelregels in het voetbal. Het is niet nodig dat men alle spelregels beheerst, het gaat erom dat wij met z’n allen iets leren over de spelregels in het voetbal. Wij hebben voor de leden met de meeste punten deze avond nog een ludieke prijs.

U zult begrijpen dat wij het op prijs stellen dat onze jongens en meiden van de desbetreffende teams allemaal zullen deelnemen aan deze avond. Deze avond zullen ook alle deelnemers worden voorzien van een consumptie aangeboden door onze voetbalbond de K.N.V.B.

Willen de leiders en trainers dit bericht zo spoedig mogelijk bij hun spelers en speelsters bekend maken zodat wij van een leuke en druk bezette avond kunnen genieten?

Deze avond zal om 19.30 uur aanvangen en de kantine zal vanaf 19.00 uur open gaan.

• Op woensdag 25 maart komt internationaal scheidsrechter Pieter Vink onze club bezoeken.

Pieter Vink komt deze avond iets vertellen over zijn ervaringen in het betaalde- en internationale voetbal en tevens zal hij op allerlei scheidsrechterszaken ingaan. Wij hopen dat het een interessante avond gaat worden en deze avond staat er ook weer een kopje koffie voor u klaar.

Deze avond is toegankelijk voor alle scheidsrechters, sponsoren, seniorenspelers en speelsters,
alle leiders en alle trainers en niet te vergeten onze bestuursleden.

De kantine is vanaf 19.00 uur geopend en de avond zal om 19.30 uur aanvangen.

Wij willen u alvast bedanken voor uw aanwezigheid op beide avonden.

Namens de scheidsrechterscommissie
Louis Lasander tel.nr.0620701468