outhands

Uitnodiging jubileumfeestavond 29 oktober

Alle leden vanaf A-junioren, senioren (spelend en niet spelend) en betalende vrijwilligers hebben inmiddels een uitnodiging gehad voor de jubileumfeestavond op 29 oktober a.s. U wordt verzocht de antwoordkaart voor 8 oktober a.s. terug te sturen of af te geven bij het secretariaat. Vergeet dit a.u.b. niet! Alleen dan ontvangt u uw toegangskaarten voor deze geweldige feestavond.
 
Het beloofd een geweldige avond te worden waar niemand anders dan de Crazy Piano’s voor u optreden. Ook heeft het jubileumcomité nog een extra muzikale verrassing voor u in petto. U zult op passende en verrassende wijze worden ontvangen.
 
Op vertoon van uw toegangskaarten ontvangt u bij de ingang 5 consumptiemunten per persoon. Halverwege de avond wordt een saté/saladebuffet geserveerd. De feestavond, die in Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout wordt gehouden, wordt de afsluitende knaller van het jubileumjaar 2005. Het is tevens de laatste aciviteit van het Comité 75 jaar Rijnsburgse Boys. De laatste? Neen, de allerlaatste wordt de presentatie van een Rijnsburgse Boys DVD waarin de geschiedenis en het jubileumjaar in beeld en geluid worden samengevat. Hierover later meer. Eerst gaan we feesten op zaterdag 29 oktober a.s. vanaf 20.00 uur. Zorg dat u erbij bent en stuur tijdig de antwoordkaart terug.