karly

Uitjes Voetbal Rijnsburgse Boys

Zaterdag 7 september gaan we weer starten met het Uitjes voetbal bij Rijnsburgse Boys.
Alle jongens en meisjes van 4 jaar (geboortejaar 2015) en 5 jaar (geboortejaar 2014) jaar zijn van harte welkom. We gaan spelenderwijs leren met een bal om te gaan. Hoe te dribbelen, schieten, passen, etc. en als het goed gaat worden er ook enkele toernooitjes georganiseerd!
Elke zaterdag van 09.00uur tot 10.00uur buiten (op veld 8) bij Rijnsburgse Boys en in de winter spelen we in sporthal Middelmors. Kom alstublieft op tijd, zodat we om 09.00uur kunnen starten.
Er zijn komend seizoen 2 momenten om in te kunnen stromen; in de maanden september 2019 en januari 2020. We houden enkele weken aan om te kijken of het uw zoon en/of dochter bevalt. Daarna zal uw kind lid moeten worden, voor slechts € 30,00 tot einde seizoen!
Aanmelden voor de eerste keer is gewenst, zodat we weten hoeveel kinderen er zijn en hoeveel trainers we moeten regelen. Aanmelden moet via de mail: renevletter@gmail.com
Indien er ouders/verzorgers zijn die ons zouden willen helpen, horen wij dat graag. Meldt dit dan ook op bovenstaand e-mailadres.
Bij voorbaat dank en tot zaterdag 7 september
René Vletter (Rijnsburgse Boys)