karly

Uitjes Voetbal Rijnsburgse Boys

Inmiddels zijn we al weer enkele maanden bezig met het Uitjes voetbal bij Rijnsburgse Boys. Het eerste deel zit erop en vanaf januari 2020 kunnen nieuwe kinderen zich gaan aanmelden. De groep bestaat nu uit 30 kinderen maar hoe meer hoe beter.
 
Alle jongens en meisjes van 4 jaar (geboortejaar 2015) en 5 jaar (geboortejaar 2014) jaar zijn vanaf januari weer van harte welkom. We gaan spelenderwijs leren met een bal om te gaan. Hoe te dribbelen, schieten, passen, etc. en als het goed gaat worden er ook enkele toernooitjes georganiseerd!
 
 
Zaterdag 23 november waren we met 25 kinderen te gast bij VV Katwijk en dit ging heel goed, van de 12 wedstrijden 2 gelijk en de rest gewonnen. De jongste jeugd gaat echt vooruit, mede ook door de techniektraining op woensdag van de voetbalschool van Julian Jenner.
 
Elke zaterdag van 09.00uur tot 10.00uur buiten (op veld 8) bij Rijnsburgse Boys en in de winter kunnen we gebruik maken van sporthal Middelmors. Kom alstublieft op tijd, zodat we om 09.00uur kunnen starten.
 
We houden enkele weken aan om te kijken of het uw zoon en/of dochter bevalt. Daarna zal uw kind lid moeten worden, voor slechts € 30,00 tot einde seizoen!
 
Aanmelden voor de eerste keer is gewenst, zodat we weten hoeveel kinderen er zijn en hoeveel trainers we moeten regelen. Aanmelden moet via de mail: renevletter@gmail.com
Indien er ouders/verzorgers zijn die ons zouden willen helpen, horen wij dat graag. Meldt dit dan ook op bovenstaand e-mailadres.
 
Bedankt en tot januari
 
René Vletter (Rijnsburgse Boys)