Bram van Egmond

Uitjes trappen af!

Alle kinderen zijn na 2 weken weer gewend aan school en dan is het de hoogste tijd voor Uitjes training. Afgelopen zaterdag stonden er 33 kinderen klaar op het hoofdveld voor hun eerste training. Kaai de Kraai stond alle kinderen al op te wachten. Een leuk welkom na de zomerstop. Na de fotomomentjes met Kaai was het echt tijd om te gaan trainen. 4 trainers hadden een leuke training in petto voor de boys en 2 girls. 2 trainers waren oude bekenden van vorig jaar. De andere 2 trainers waren er voor het eerst! Enorm fijn dat ze deze training aanwezig waren. Johan en Casper welkom en nogmaals bedankt dat jullie dit willen doen!
Vrijwilligers hebben we altijd te kort, dus nieuwe aanwas op de trainersroosters was zeer gewenst! Gelukkig hebben we weer nieuwe enthousiaste trainers gevonden naast Johan en Casper! Wilt u ook graag trainen geven, dan kunt u zich uiteraard nog steeds aanmelden als trainer via mariska@jj-projectlead.nl. Want daar hebben we er nooit genoeg van! Ook de huidige trainers moeten weleens bij een ander kind kijken of een weekendje weg, dan is het altijd fijn om wat ruimer in de bezetting te zitten.
De kinderen hebben hard getraind en veel plezier gehad. Na het trainen was het tijd voor een groepsfoto en om de verjaardag van Julian te vieren. Alle kinderen hebben gezongen voor Julian en daarna heeft hij getrakteerd! Nieuwsgierig geworden?? Bekijk de foto´s hieronder!
Tot zaterdag 10.00 bij de volgende Uitjestraining!

Invalid Displayed Gallery