outhands

Uitjes trappen af!

Zaterdag was het dan eindelijk zover, “Uitjes-voetbal” op het hoofdveld. Om klokslag 10 uur stonden 15 toppers klaar om af te trappen. Naast vaders en moeders waren ook andere familieleden opgetrommeld met fototoestel en camera om hun talent op de gevoelige plaat vast te zetten.

Toen de Uitjes klaar waren met de warming up kwam er onverwacht bezoek. Kaai de Kraai was speciaal gekomen om de nieuwe RBB talenten aan te moedigen. Gelukkig mochten de Uitjes even stoppen met de training van hun begeleiders om samen met Kaai op de foto te gaan.

  

Tijdens deze eerste training werden de kinderen begeleid door Justin, Dave en Frits de Koning. Frits de Koning zal dit jaar het stokje overnemen van de begeleiders van vorig jaar. Renee den Haan, Rene van Dijk, Marcel van Delft, Timon Ravensbergen en Lennart Paauw nogmaals bedankt namens de club voor jullie goede zorgen vorig seizoen. Justin en Dave waren eenmalig ingezet om de kinderen te begeleiden (waarvoor hartelijk dank, jongens!). Gelukkig staat Frits de Koning er niet alleen voor, er zijn ouders die enthousiast gereageerd hebben op de oproep om de Uitjes te begeleiden iedere zaterdag. Let wel, vrijwilligers heb je nooit te kort, dus heb je je nog niet aangemeld als begeleider en wil je de kinderen graag begeleiden… laat je horen!

  

Naast begeleiders hebben we ook nooit genoeg “Uitjes” (het veld was namelijk nog lang niet vol)…..heb je het zaterdag gemist ben je 4 of 5 jaar (geboortejaar 2008 en 2009). Kom dan a.s zaterdag om 10 uur in je trainingspak naar het hoofdveld.

Ben je nu al nieuwsgierig hoe dat gaat “Uitjesvoetbal”? Bekijk dan de alle foto´s hier…

Voor vragen of aanmeldingen: jaco.hogewoning@gmail.com