outhands

Uitbreiding Stewardteam en Kaartcontroleurs

Het stewardteam van Rijnsburgse Boys bestaat uit 12 gecertificeerde stewards, die met veel plezier hun taken uitvoeren. Voor de uitbreiding van dit stewardteam worden er enthousiaste vrijwilligers/-sters gevraagd. De werkzaamheden bestaan uit het zo goed mogelijk verzorgen van de veiligheid van de spelers, het arbitraal trio en de toeschouwers bij de thuiswedstrijden van Rijnsburgse Boys 1. Tevens gaan bij uitwedstrijden een aantal stewards mee met Rijnsburgse Boys 1.

Na een inwerkperiode bij Rijnsburgse Boys, volgt de KNVB-opleiding tot gecertificeerd steward. De werktijden zijn op zaterdagen van 13.00uur tot (ongeveer) 17.15uur. De kleding en opleiding worden verzorgd door Rijnsburgse Boys.

Daarnaast zijn wij op zoek naar kaartcontroleurs (en ook hier geldt dat vrouwen ook van harte welkom zijn):

Vrijwilligers/-sters die tijdens de thuiswedstrijden van Rijnsburgse Boys 1 bij de toegang van veld 1 de kaartcontrole willen uitvoeren. Hierbij worden zij bijgestaan door stewards. De werktijden zijn op zaterdagen van 13.15 uur tot einde voetbalwedstrijd. De kleding wordt verzorgd door Rijnsburgse Boys.

Heeft u interesse in één van deze vrijwilligersfuncties? Dan kunt u zich melden bij de veiligheidscoördinator Gerrit Heemskerk via mobiel 06-50411284 of via email: gerritencarla@casema.nl