karly

Uientoernooi groot feest

Maandag 21 april was het dan eindelijk weer zover: de 4e editie van het Bakkerij van Tilburg Uientoernooi. 50 F-teams mochten van 9.00uur tot 12.00uur laten zien wie de beste waren en van 13.00uur tot 16.00uur was het de beurt aan 50 E-teams. De aansluitende prijsuitreiking was ook een festijn op zich, want het Sfeerteam van Rijnsburgse Boys liet de confettikanonnen knallen.
Om 05.30uur werd door vele vrijwilligers/-sters begonnen met de opbouw en om 20.15uur werd de kantine achter ons gesloten. Een zéér lange dag, maar het was het allemaal waard. De vele maanden voorbereidingen betaalden zich uit die dag. We hebben louter vrolijke gezichten gezien en daar is het ons allemaal om te doen!
Volgend jaar doen we het uiteraard weer en wij hopen u allen dan wederom te mogen ontmoeten op het grootste spektakel van de regio: het Bakkerij van Tilburg Uientoernooi 2015. Het zal komend jaar plaats vinden op maandag 6 april (2e paasdag), dus noteer die alvast in uw agenda’s!
Tot slot een dankwoord aan de ruim 100 vrijwilligers/-sters: zonder jullie is het onmogelijk om dit uit te voeren! Zonder financiële draagkracht is het echter ook onmogelijk dit te doen en vandaar (nogmaals) een dankwoord aan: Bakkerij Gebr. van Tilburg (hoofdsponsor), Horesca-Horecavo, BOELS Machineverhuur, Van der Putten Containerverhuur, 1e keus.nl, DJBoekingen.nl, Business Bikes Katwijk en Z-press Sport
Vele foto’s zijn gemaakt en die zullen zeer binnenkort op de website verschijnen.