karly

Uientoernooi 2020: maandag 13 april

Voor je het weet is het alweer Pasen! En dus is het ook zo weer 2e Paasdag. En 2e Paasdag staat bij velen al jaren op de agenda: dan vind het inmiddels traditionele Gebr. Bakkerij Van Tilburg Uientoernooi weer plaats.

Een lustrum dit keer, want het is alweer de 10e in successie! En Rijnsburgse Boys zou Rijnsburgse Boys niet zijn, als we het dan niet net nog iets specialer gaan maken. Nog groter, nog meer teams, nog meer poules en dus nog meer velden. Alle vorige 9 edities waren er 100 teams en dit jaar doen we het met 115 teams. Normaal 10 poules en nu met 13. Normaal 10 velden en nu dus met 13.
Dus nog meer voorbereidingen en vooral nog net even meer werk met opbouwen! Ruim 1100 (!!) kinderen willen we wéér het mooiste toernooi van de regio bieden en daar hebben we ieders hulp bij nodig! En daarom hoopt de organisatie van harte dat er veel helpende handen komen. Al om 05.30uur staat de koffie voor u klaar en gaan we starten met de opbouw van het mooiste toernooi van de regio. En verre omstreken.
Komen jullie ons helpen? Al is het maar voor een paar uurtjes: wij zijn u heel erg dankbaar!
Namens de organisatie van het Uientoernooi: tot maandag 13 april 2020