Henk Hogewoning

Trouwe SPONSOREN VERLENGEN hun contract met vier jaar

Vorig jaar heeft WBE het hoofdsponsorschap dat op 1 juli 2023 zou aflopen, met nog eens vier jaar verlengd. De afgelopen periode is dit voorbeeld gevolgd door Grimbergen Installaties, Theo Mulder BV, JAN© Accountants en Adviseurs en Floral Trade Group. Dit betekent dat ook deze vier trouwe sponsoren minimaal tot medio 2027 aan Rijnsburgse Boys verbonden blijven.

Op de foto voor v.l.n.r.: Thijs Grimbergen jr. en Peter Zandbergen, achter v.l.n.r.: Rob Grimbergen en Thijs Grimbergen sr.

Grimbergen Installaties
Grimbergen Installaties is een totaalinstallatiebedrijf op zowel klimaat- als elektrotechnisch gebied voor de particuliere en de zakelijke markt. Het familiebedrijf, waar inmiddels de achtste generatie aan het roer staat, is opgericht in 1748 en mag zich hofleverancier noemen. Grimbergen Installaties is sinds de oprichting van de businessclub in 1989 sponsor. De naam staat sinds juli 2015 achterop de wedstrijdshirts.

Reactie Thijs Grimbergen
“Als Rijnsburgse onderneming voelen wij ons maatschappelijk betrokken bij deze regio. Wij sponsoren daarom alle grote voetbalverenigingen binnen onze gemeente, maar Rijnsburgse Boys is onze club. Wat het sponsorschap bij Rijnsburg ons bedrijf oplevert is moeilijk meetbaar, maar in ieder geval zijn we heel herkenbaar op de rug van de Boys!”

“Onze vader is al jarenlang een trouwe supporter. Thuis is hij er bijna altijd bij en af en toe gaat hij ook nog naar uitwedstrijden. Mijn broer Rob en ik volgen Rijnsburgse Boys wat meer op afstand. Tijdens het hemelvaartweekend toen Rijnsburg tegen Jong Volendam speelde, waren wij met onze medewerkers en aanhang een paar dagen naar Londen. In de bus stond het live verslag op van de voetbal. Helaas met een minder mooie ontknoping voor Rijnsburgse Boys deze keer.”

Theo Mulder BV
Theo Mulder BV heeft een rijke geschiedenis. Het carrosseriebedrijf is in 1913 opgericht en bouwt en onderhoudt carrosserieën van onder andere bloemenwagens. Verder levert Theo Mulder BV transportkoelingssystemen. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen spuiterij, een reclameafdeling en een verhuurbedrijf. Ook Theo Mulder BV is al sinds de oprichting van de businessclub sponsor, inmiddels dus meer dan dertig jaar. Sinds juli 2007 staat de naam van Theo Mulder BV op de wedstrijdbroeken.

Op de foto van links naar rechts: Ferry Mulder, Peter Zandbergen en Peter Mulder

Reactie Ferry Mulder
“Net als vier jaar geleden hebben we ook nu weer nagedacht over verlenging van ons contract. De conclusie: we zijn supertrots dat wij als bedrijf al zolang betrokken zijn bij Rijnsburgse Boys. Onze jarenlange zichtbaarheid op de broeken, in combinatie met de reclame-uitingen op de boarding langs het hoofdveld, is prima voor ons bedrijf en onze naamsbekendheid.”

“We zijn graag aanwezig bij de thuiswedstrijden, natuurlijk voor het voetbal maar ook om onze klanten en onze andere relaties te ontmoeten. Altijd is alles prima geregeld, zoals past bij de ambities van Rijnsburgse Boys. We helpen graag om die ambities te realiseren.”

Op de foto: Frank Zuyderduyn (links) en Peter Zandbergen.

JAN© Accountants en Adviseurs
JAN© is een middelgroot accountants- en advieskantoor met vestigingen in Valkenburg (Zuid-Holland), Schiphol-Rijk, Weesp en Purmerend. Zo’n 170 professionals ondersteunen met name familiebedrijven op het gebied van accountancy, belastingen, administratie, personeel, salarissen, recht, fusies, overnames en pensioenen. JAN© is sinds 2008 verbonden als sponsor van Rijnsburgse Boys en is sinds 1 juli 2018 te zien op het wedstrijdshirt als mouwsponsor.

Reactie Frank Zuyderduyn
“De reden voor verlenging van het sponsorcontract is tweeledig. Enerzijds draagt JAN© graag een steentje bij aan deze mooie club, die net als wij graag ondernemers in de regio met elkaar verbindt en graag maatschappelijk betrokken is. Anderzijds, en dan praat ik meer op persoonlijke titel, kom ik al vanaf mijn zesde levensjaar bij Rijnsburgse Boys, twintig jaar als voetballer, later als supporter en tegenwoordig ook als vader van een voetballende zoon. De jaren als voetballer waren geweldig. Een groot deel van mijn (voetbal)vrienden komt nog wekelijks op de club.”

“Onze sponsoring levert ons zichtbaarheid op, wij ontmoeten mooie mensen waarmee wij in een informele sfeer over zaken kunnen praten, maar waar we ook gewoon een mooie pot voetbal kunnen zien. Precies zoals wij het binnen JAN© graag zien, serieus als het moet, maar altijd in voor gezelligheid.”

Op de foto: Cees de Mooij en Peter Zandbergen.

Al vele jaren lang is Floral Trade Group nauw verbonden met Rijnsburgse Boys. Floral Trade Group is een snelgroeiende familie van gespecialiseerde handelsbedrijven in de sierteeltsector,die  het karakter van het familiebedrijf onmiskenbaar hebben behouden. Die onderlinge verwantschap weerspiegelt zich in de kernwaarden: betrokken, verbindend en ondernemend en draagt wezenlijk bij aan het succes van de onderneming. Floral Trade Group hecht veel waarde aan haar rol in de maatschappij en is sinds 2017 ook maatschappelijk partner van Rijnsburgse Boys, waarbij de goede doelen Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en Stichting Ushersyndroom worden ondersteund.

Reactie Floral Trade Group
Cees de Mooij: “Rijnsburgse Boys is een vaste waarde in de landelijke tweede divisie en heeft als doel om daarin blíjvend een toonaangevende rol te spelen. Floral Trade Group wil de club hierbij graag ondersteunen. Vandaar dat we het al lopende sponsorcontract voor een periode van vier jaar hebben verlengd.”