outhands

Trots op RBB 6

Dat is de conclusie na zaterdag 3 augustus; inmiddels alweer een week geleden, maar velen zijn het (gelukkig) nog niet vergeten. Louter complimenten hoorden we tijdens de Open Dag, afgelopen zaterdag. En ook in de afgelopen week is er nog veel over nagepraat en was er veel te lezen en zien op de website en in andere media.

Rijnsburgse Boys 6 heeft een fantastisch programma in elkaar gezet en, niet geheel onbelangrijk, ook perfect uitgevoerd. Van 12.00uur tot heel laat in de nacht zijn ze in de weer geweest; met het verkopen van lootjes voor het Rad van Fortuin, tot het schoonvegen van de kantine om 02.00uur ’s nachts! Alles volgens plan en alles liep als een trein.

De wedstrijd dan niet helemaal volgens plan, maar ach een kleinigheidje hou je altijd! Maar desalniettemin ben ik, als ‘leider/webmaster’ van RBB6.nl, trots op de jongens die het deden. Natuurlijk de een wat meer dan de ander, maar de saamhorigheid moet als voorbeeld gelden voor velen.

Een dankwoord is daarom op z’n plaats; en zonder iemand te kort te doen, kan ik daar heel makkelijk in zijn: iedereen bedankt! Want ik ga gegarandeerd mensen vergeten en dat wil ik niet op m’n geweten hebben! Een groter woord van dank nog aan de sponsor van RBB 6, wiens naam niet genoemd hoeft te worden. Het grootste woord van dank is echter aan het publiek; want je kan wel mooie plannen hebben, je hebt ook bezoekers nodig. En die waren er zeker; overdag ruim 500 en tijdens de feestavond ruim 350!

Bij deze kan ik een ieder meedelen, dat het seizoen 2012-2013 voor de maatschappelijk partner van Rijnsburgse Boys, KinderenKankervrij (KiKa), een bedrag van € 18.162,00 heeft opgebracht! Een formidabel bedrag, waarin ook de opbrengsten van de recepties van Cees Driebergen en het 100 jaar bestaan van Theo Mulder BV zijn opgenomen en de jaarlijkse kavel van de Paasveiling (t.w.v. € 1.000,00)

Rest mij niets meer dan te eindigen waarmee ik begon: trots op RBB 6