outhands

Trainingskamp Portugal update 06-01

Zaterdag 6 januari 2007

Zaterdagochtend 6 januari vertrokken we in alle vroegte vanaf Rotterdam Airport richting Portugal voor opnieuw een meerdaags trainingskamp. Zonder vertraging vertrokken en een voorspoedige reis bracht ons in Albufeira alwaar het trainingskamp gelocaliseerd was. Enige hilariteit op het vliegveld bracht de sfeer er gelijk goed in. Een behulpzame Rijnsburgse spits nam bij de bagage het initiatief door voor een ouder lid van de technische staf de bagage alvast mee te nemen. Enig puntje was dat deze dat zelf niet wist.
Het weer was deze eerste dag gelijk geweldig, 18 tot 20 graden en volop zon zorgden onder de Rijnsburgers voor zomerse taferelen. Na het inchecken en de lunch volgde de eerste training. Vermoeid maar voldaan werd deze training afgesloten onder toeziend oog van de Rijnsburgse sponsoren.
´s Avonds na het diner kregen de spelers vrijaf om al het moois wat Portugal in haar uitgaansmogelijkheden heeft te bezichtigen. Het spreekt voor zich dat we hier niet verder op ingaan aangezien met name de serieuze kanten van het trainingskamp de boventoon moeten voeren.

Foto´s volgen.

(Deze pagina zal dagelijks bijgehouden worden)