Jaco Hogewoning

Trainers voor jeugd selectie teams bijna compleet

Afgelopen weken is de Technische Commissie druk bezig geweest met het zoeken naar trainers voor onze jeugd selectie teams voor het nieuwe seizoen. In ons vorige bericht viel te lezen dat diverse trainers een nieuwe contract hadden getekend en dat we voor enkele teams nog trainers zochten. Hier hebben diverse mensen op gereageerd waar we vervolgens mee gesproken hebben. In dit bericht kunnen we melden dat het aantal vacatures aanzienlijk minder is geworden. Op dit moment ziet het plaatje er voor volgend seizoen als volgt uit:
A1 – Ted Saunier, Rene van Delft
B1 – Berry Charite, Chrstian Heemskerk
B2 – Jaco Hogewoning, Roland Houtman
C1 – Leon van Delft, Kjeld van der Graaf
C2 – nog vacant
D1 – Arthur van Noort, Frank Zuyderduin
D2 – Brad Parker, Andre Vletter
E1 – Mario Heemskerk Sr, Mario Heemskerk Jr, Cors de Mooij
E2 – nog vacant
E3 – Justin Koemans, Tim van der Hoeven
E4 – Arie van Delft
F1 – Marcel van Beelen, Sander Eekhof, Bram Kabelaar
F2 – nog vacant
F3 – Robin Frijns
Zoals u kunt zien zijn er nog een aantal selectie teams die nog geen trainer(s) hebben. Voor enkele van deze teams hebben we reeds gesproken met mogelijke kandidaten. Maar op het moment van schrijven hebben deze personen nog niet toegezegd. Hopelijk gebeurt dit op korte termijn. Mocht het u leuk lijken om volgend seizoen een steentje bij te dragen binnen de jeugd afdeling van onze club, neem dan contact op via jaco.hogewoning@gmail.com. Hij zal u graag uitleggen wat er allemaal mogelijk is qua functies binnen de club.
Tenslotte willen we melden dat vanavond Koen Berkheij een contract heeft getekend als coördinator onderbouw. In deze functie gaat hij zich bezig houden met de selectie teams vanaf de D2 tot en met de F3. Tevens zal hij lid worden van de de Technische Commissie. Hieronder een foto van het ondertekenen van het contract door Koen.
Foto Koen