karly

Trainers gezocht voor Clubvoetbaldagen

Zoals u heeft kunnen lezen is het maximale aantal van 120 kinderen, voor de Clubvoetbaldagen van Rijnsburgse Boys, bijna bereikt! Inmiddels al 107 inschrijvingen, dus dat gaat helemaal goed komen.
Maar wat nog niet is gebeurt is het aantal trainers te bereiken die we nodig hebben. Wij zoeken 10 enthousiaste, gezellige, leuke, fanatieke trainers/-sters!
In de wandelgangen heb ik wel verschillende personen gehoord die mij vertelden: “dat dit ze wel leuk leek”, maar echt definitief zijn er nog niet zo heel veel. En dus op deze manier een poging om mensen enthousiast te maken.
Het gaat dus om 3 dagen (maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 juli). U wordt om 09.30uur verwacht, zodat we om 10.00uur kunnen starten. De dagen zijn om 16.00uur afgelopen. Er is een compleet draaiboek, wat voor deze dagen met u doorgenomen zal worden op een avond bij Rijnsburgse Boys. Eten en drinken wordt door de club verzorgd, evenals het materiaal.
We kunnen toch niet (bijna) 120 kinderen een e-mail gaan sturen met het bericht dat het niet doorgaat, omdat er onvoldoende trainers/-sters zijn?
Meldt u daarom vandaag nog aan en kom helpen. Gegarandeerd dat u er als trainer/-ster ook beter van wordt en u direct weer aanmeld voor het komende seizoen. Het is een feest om mee te doen en mee te maken! Richt uw e-mail aan info@rbb6.nl en u ontvangt daarna de benodigde informatie.
Alvast bedankt voor uw medewerking
namens de organisatie van de Clubvoetbaldagen bij Rijnsburgse Boys