Bram van Egmond

Trainer Pieter Mulders jaar langer bij Rijnsburg

Pieter Mulders
Trainer Pieter Mulders en het bestuur van Rijnsburgse Boys hebben overeenstemming bereikt over verlenging van het lopende contract met een jaar tot 30 juni 2018. Het huidige contract liep tot 30 juni 2017.
Ambitie
Pieter Mulders begon afgelopen zomer op sportpark Middelmors. Met hem maakten ook dertien nieuwe spelers hun opwachting. Daarbij werd de ambitie uitgesproken om binnen drie jaar te promoveren naar de tweede divisie, het hoogste amateurniveau. Op dit moment, precies op de helft van de competitie, staat Rijnsburgse Boys op de vijfde plaats met 26 punten, dertien punten minder dan koploper FC Lisse.

Reactie Pieter Mulders
Pieter Mulders: “Ik heb het fantastisch naar mijn zin bij Rijnsburgse Boys en ga daarom graag door. De resultaten in de eerste helft van de competitie waren wisselend, vooral uit hebben we te weinig punten gehaald. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat er veel nieuwe spelers moesten worden ingepast. Zoiets heeft tijd nodig. Er ligt een mooie uitdaging om de resultaten in de tweede helft van het seizoen te verbeteren.”
Loopbaan in het kort
Voordat Pieter Mulders (50) afgelopen zomer bij Rijnsburgse Boys als trainer startte, was hij zes jaar trainer van Koninklijke HFC. In deze periode bracht hij zijn team van de eerste klasse zondag naar de tweede divisie. Daarvoor was hij trainer bij Dronten en assistent-trainer bij IJsselmeervogels.