outhands

Totaalstand Rijnsburgse Boys 1 van 1930 tot 2005

Alle leden van Rijnsburgse Boys hebben inmiddels het prachtige jubileumboek ’75 jaar Rijnsburgse Boys’ ontvangen. Daarnaast is het boek voor niet-leden voor € 20,– te koop bij boekhandel Noordermeer in Rijnsburg, de sportzaak van Huug Aandewiel in Rijnsburg en boekhandel Van den Berg in Katwijk.

De auteurs van het jubileumboek hebben zoveel informatie verzameld die echter niet allemaal in het 216 pagina’s tellende boek kon worden opgenomen. Een deel van deze informatie zal op de website van Rijnsburgse Boys raadpleegbaar zijn. Zo hebben de auteurs een totaalstand van alle eindstanden van Rijnsburgse Boys van 1930 tot 2005 in een compleet overzicht verwerkt.
Uw kunt dit overzicht hier bekijken.

In dit bestand kunt u onder andere lezen hoeveel seizoenen Rijnsburgse Boys op het hoogste amateurniveau heeft gespeeld en hoeveel wedstrijden er totaal zijn gespeeld in de afgelopen 75 jaar. Zeker interessant om dit bestand eens te bekijken.

 


foto: Volendam – Rijnsburgse Boys van 12 mei 1984, de wedstrijd waarin Rijnsburgse Boys voor het eerst kampioen werd op het hoogste amateurniveau. Rijnsburg won met 0-4. Op de foto scoort Johan de Kroon de derde goal!