outhands

Toernooi minioren katwijk

Op maandag 27 december hebben een aantal van onze mini-F spelers mee gedaan aan het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi in Cleyn Duin te Katwijk. En alle mensen met een geel-zwart hart, kunnen weer trots zijn op deze kanjertjes. In de ene poule werd een keurige 2e plaats behaald met 3 overwinningen en 1 nederlaag. En in de andere poule werd de 1e prijs gepakt met 4 overwinningen op rij. Kortom, we hebben er weer een paar kampioenen bij. Bij deze nogmaals allemaal gefeliciteerd want ze hebben alle 10 hun uiterste best gedaan en laten zien dat ze de afgelopen maanden grote sprongen vooruit hebben gemaakt.

Op basis van alle trainingen, wedstrijden en dit toernooi zijn 9 spelers geselecteerd die na de winterstop de mini-F zullen verlaten en verder zullen gaan in de F12. Wie deze 9 spelers zijn, zal binnenkort bekend gemaakt worden wanneer ook de nieuwe indelingen voor de mini-F bekend gemaakt zullen worden. Dus de ouders en de spelertjes zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze weten of ze in de mini-F blijven of dat ze in de F12 gaan komen.

Via deze weg wil ik alle spelers en ouders die gisteren in Cleyn Duin waren, bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. Tevens wil ik alle spelers, ouders en overige familieleden van de mini-F een heel gelukkig, gezond en sportief 2011 wensen.