outhands

Tim V. op proef bij Rijnsburgse Boys

De op dit moment bij SV ROAC actieve Tim V. uit R. heeft vanavond een proeftraining ondergaan bij Rijnsburgse Boys. Op advies van Huig den H. uit R. is, na overleg met hoofdtrainer Niek O., besloten hem een training mee te laten doen om zichzelf daarin te bewijzen.

In de kleedkamer zat hij naast Peter en Bart Freke (die ook postergroot op de kamer van Tim prijken) en kreeg hij uiteraard trainingskleding van RBB. Toen hij aangekleed was en zijn veters gestrikt waren vroeg hij nog: “Moet ik niet ingetaped worden?”, maar wegens tijdgebrek is dat niet gebeurd.


 
Na de warming-up deed hij mee aan een pass-en-trap vorm en mocht daarna afronden op Richard van Nieuwkoop en Mitchel Zandbergen. Het uitlopen deed hij niet, want hij was gesloopt en moet morgen gewoon weer werken.

Tot slot kreeg hij in de groep nog enkele vragen van trainer Oosterlee en op de vraag wie hij de slechtste vond op deze training antwoordde hij: “Leitoe” en hij kreeg daarop geen reactie van Richal. Dat zou kunnen komen omdat Richal geblesseerd is en niet mee deed aan de training! 

Een groepsfoto om het geheel af te ronden en na het omkleden begonnen de onderhandelingen over een contract wat er wel of niet gaat komen. Bij het schrijven van dit bericht is nog niet bekend in welk stadium de onderhandelingen zitten en of een overgang er aan zit te komen!

De gehele vaderlandse pers was uitgelopen om dit fenomeen aan het werk te zien en na een zorgvuldige keuring van de PR-afdeling van RBB, is besloten alleen foto’s van Hans Heemskerk te plaatsen. Waarvoor dank aan Hans hierbij.