outhands

Tim Orlowski wint Gouden UI 2009-2010 =VIDEO=

 Vorige week zaterdag werd op het eindfeest van de sponsorgroep de “Theo Mulder Handel en Verhuur Bokaal” uitgereikt. Een prijs die wordt gegeven aan de speler die gedurende het gehele seizoen de meeste punten kreeg van een aantal voetbalkenners. We hebben daar helaas geen foto’s of videobeelden van. Toch is dit een belangrijke prijs die zeker het vermelden waard is. Bennie van Noord ging er, net als vorig seizoen, vandoor met die eerste prijs. Tim Orlowki werd tweede en Resham Sardar kwam op een prachtige derde plek.

 Deze zaterdag waren de supporters aan de beurt om een prijs uit te reiken namelijk “de Gouden UI“. Waar een UI normaal gesproken een scheldwoord kan betekenen, is dat in Rijnsburg anders. Word je als speler hier een Ui genoemd, dan doe je iets goed!

De afgelopen weken kon iedereen zijn stem uitbrengen en als grote winnaar van deze verkiezing kwam Tim Orlowski uit de bus. Niet onterecht want zoals een aantal stemmers verklaarden “Tim is één van de (zo niet dé beste) keeper uit de hoofdklasse”. Het webteam was dan ook vereerd om hem deze prijs te overhandigen. Overigens werd Jelle Bouma tweede en ook hier eindigde Resham Sardar op een derde plek.

Na de uitreiking sprak RBB-TV met Tim Orlowski. U kunt de video hier bekijken.