karly

Tim Orlowski keert terug bij Rijnsburgse Boys

Met trots kunnen wij een ieder meedelen dat in het seizoen 2017-2018 Tim Orlowski aan de keeperstrainers wordt toegevoegd!
Voor heel veel Rijnsburgers is de 35-jarige keeper natuurlijk geen vreemde: in het seizoen 2005-2006 kwam Tim naar Rijnsburgse Boys en stond bij ons 7 seizoenen onder de lat, alvorens hij in 2012-2013 naar Ajax Zaterdag vertrok.
Hij behaalde met Rijnsburgse Boys vele successen en wij hopen met hem erbij voor de jeugdkeepers op nog meer successen!

 
In een reactie verteld Tim:
“Nog steeds heb ik veel contact met mensen rondom Rijnsburgse Boys. Vorig seizoen werd ik al benaderd om keeperstrainer te worden en ondanks dat ik toen al zeer vereerd was met dit verzoek, wilde ik graag nog 1 seizoen onder de lat staan. Nu is het echter genoeg geweest en ga ik ontdekken of het vak als keeperstrainer aan mij besteed is! Ik heb Rijnsburgse Boys uiteraard nog steeds heel hoog staan en heb er heel veel zin in!”
 
 
 
 
 
De jeugd TC is heel erg blij met de komst van Tim en dit betekent hopelijk een boost voor de jeugdkeepers, die hierdoor geen trainingen bij externe partijen hoeven te gaan volgen. Daar zijn wij van overtuigd!
Wij wensen Tim Orlowski heel veel plezier en succes in het lopende seizoen bij FC Lisse en bij ‘zijn’ Rijnsburgse Boys komend seizoen!