Bram van Egmond

Tillema, Gielisse en Ossevoort langer bij Rijnsburg

3spelers

Rijnsburgse Boys heeft de contracten met Joël Tillema, Roderick Gielisse en Niek Ossevoort verlengd. Joël Tillema tekent voor twee jaar, de beide andere verdedigers voor één seizoen. Rechtsback Tillema (26 jaar) kwam afgelopen zomer over van Spakenburg. Eerder speelde de in Den Haag woonachtige voetballer voor Scheveningen, ADO Den Haag, Ajax en RVC.
Eerste seizoen bij Rijnsburg
Ook Roderick Gielisse en Niek Ossevoort zijn aan hun eerste seizoen bij Rijnsburgse Boys bezig. De 26-jarige Gielisse speelde voordat hij naar Rijnsburg kwam, bij Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en ADO Den Haag. Als rechtsback speelde hij in de eerste helft van de competitie een aantal goede wedstrijden voor Rijnsburg. Na een ernstige blessure, opgelopen in de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys op 31 oktober 2015, stond hij tot de winterstop noodgedwongen aan de kant.
De 20-jarige Ossevoort kwam eerder uit voor NAC Breda, Feyenoord, Ajax en ARC. Na de winterstop maakte de linksback, die aanvankelijk in het tweede team speelde, een verdienstelijk competitiedebuut in de met 3-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Barendrecht.
Volgend seizoen
Vóór de winterstop werd bekend dat ook reserve-aanvoerder Jeroen Hessing nog een jaar langer op sportpark Middelmors actief is. Nieuw volgend seizoen zijn Katwijk-aanvaller Jeffrey Jongeneelen (26 jaar) en verdediger Hidde Prijs (21 jaar) en middenvelder Donny Verdam (30 jaar), die beiden samen met trainer Pieter Mulders overkomen van Koninklijke HFC.