outhands

Theo Mulder Handel en Verhuur klassement

Mulder Transportkoeling Bokaal wordt Theo Mulder Handel en Verhuur klassement.

Sinds enige jaren is er bij Theo Mulder naast de karrosseriefabriek, waaronder de nieuwbouw van karrosserieën, het onderhouden van getrokken materieel incl. APK, een spuiterij met een eigen reclame afdeling en de aparte Mulder Transportkoeling, steeds meer vraag gekomen naar het inzetten van tijdelijk materieel of het overnemen van gebruikt materieel. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden is er per 2008 een nieuwe vennootschap opgericht: Theo Mulder Handel en Verhuur B.V.

Dit bedrijf, Theo Mulder Handel en Verhuur B.V., zal de komende jaren zijn naam verbinden aan de ere-bokaal voor de best presterende voetballer van de 1e selectie van Rijnsburgse Boys. De afgelopen 12 jaar werd dit gedaan door Mulder Transportkoeling, mede waardoor deze Bokaal een begrip werd binnen de Rijnsburgse Boys.

De Bokaal heeft een andere naam gekregen, maar de regels veranderen niet. Een speler moet minstens 20 minuten gespeeld hebben voordat hij een cijfer krijgt en in een seizoen moet een speler minsten 70% van het aantal wedstrijden een cijfer hebben gekregen, wil hij voorkomen in de eindrangschikking.

Afgelopen zaterdag speelde Rijnsburgse Boys de eerste competitiewedstrijd, uit tegen A.S.W.H. De cijfers van de 5-hoofdige jury waren als volgt:

1. Bennie van Noord 8,2
2. Danny van der Vijver 7,8
3. Jelle Bouma 7.6
4. Dennis Groot 7.6
5. Raymond Kolder 7.4
6. Bart Freke 7,2
7. Peter Freke 7.2
8. Richal Leitoe 7,2
9. Tim Orlowski 7.2
10. Djuric Ascencion 7.0
11. Joost Kuhlmann 7.0
12. Martijn Gootjes 6.6