outhands

Terugblik voetbaljaar bij Radio West Sport

Radio West Sport kijkt op zaterdag 29 december terug op het voetbaljaar 2007. De degradatie van ADO Den Haag, het kampioenschap van Rijnsburgse Boys en het roerige jaar van Haaglandia. In de studio kijken we terug op dit bijzondere voetbaljaar.

Een jaar eredivisie en eerste divisie met ADO Den Haag bespreken we tussen 14.00 en 15.00 uur met trainer Lex Schoenmaker en speler Pascal Bosschaart.
Het tweede uur tussen 15.00 en 16.00 staat het zaterdagvoetbal centraal. Piet van Duijn, trainer van Katwijk, Robert Jan Ravensbergen aanvoerder van Quick Boys, FC Lisse-trainer Niek Oosterlee. Ed Bos van kampioen Rijnsburgse Boys, Remco Torken assistent-trainer van Ter Leede en Hein van Heek van VV Noordwijk praten over hun seizoen en kijken vooruit naar 2008.
Het laatste uur tussen 16.00 en 17.00 vullen we met de zondaghoofdklasse trainer Albert van der Dussen van Haaglandia, Edwin Vurens van VUC, Rob de Lange van VVSB en de Wilfred van Leeuwen van Westlandia gaan in discussie over het voetbal in de zondaghoofdklasse.

De presentatie is in handen van Willem van Zuilen 3 uur voetbal dus als toetje voor een mooi voetbaljaar 2007. Wilt u vragen stellen aan een van onze gasten mail ons dan. Sport@omroepwest.nl