Rijnsburgse Boys

Terugblik op Succesvolle Nieuwjaarsinstuif

Zaterdagochtend 6 januari was het weer zover: de Nieuwjaarsinstuif 2024 stond op het punt te beginnen. Ryan van Tilburg en zijn team waren helemaal klaar voor een fantastische dag. In Padel Middelmors waren maar liefst 20 teams aanwezig, met vier spelers per veld voor een intens potje voetvolley. Om 11 uur ging het spektakel van start onder leiding van Jaco Hogewoning, die alle uitslagen nauwgezet bijhield.

Hoewel veel jongeren bekend waren met de regels van het padel, hanteerden veel ouderen hun eigen interpretaties van het spel. Na de voorrondes werden alle nummers 1 in één poule geplaatst, en hetzelfde gold voor de nummers 2, 3, 4 en 5. Hierdoor was elk team verzekerd van een plezierige dag vol voetvolley. Uiteindelijk werd het team Manco & Co gekroond tot de winnaars van het toernooi.

Na afloop van het toernooi en een verfrissende douche verplaatste het feest zich naar de kantine van Rijnsburgse Boys. Daar stond een DJ klaar om de sfeer naar een hoger niveau te tillen met heerlijke muziek. Het bleef tot in de avond gezellig in de kantine, en we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Foto’s van Jan Jungerius