Bestuur

UPDATE: nieuwe regels

We zagen het met z’n allen al enige tijd aankomen, maar vanaf nu is het toch echt wéér zover: er mogen per direct GEEN ouders, vrienden, familie etc. bij trainingen en/of wedstrijden aanwezig zijn (van Rijnsburgse Boys 1 tot en met de Uitjes, dus zonder uitzonderingen). Publiek mag dus niet op ons sportpark komen. Alleen mensen in functie (leider/trainer/chauffeurs voor tegenstander) met een maximum van 6 voor tegenstanders die op sportpark Middelmors moeten spelen en een maximum van 4 voor Rijnsburgse Boys-teams die thuis spelen. 

We moeten dus weer teruggrijpen op de regels die we destijds ook hebben ingesteld en dit betekend:

  • alle spelers (m/v) die op de fiets komen, moeten weer naast veld 8 hun fiets binnen de hekken parkeren (dus niet achter veld 1)
  • per uitspelend team mogen maximaal 6 volwassenen mee ons sportpark op (dit is dus inclusief trainer/leider/verzorger en chauffeurs)
  • deze (maximaal) 6 volwassenen kunnen de kantine alleen in, op vertoon van een geldige QR-code
  • overige toeschouwers kunnen weer op de stoep van het parkeervak naast veld 8,  naast het ijsveld, rondom de oude vuilnisbelt of bij de Madjoe de velden bekijken, om zo een glimp van hun idolen op te vangen (helaas dus niet meer langs de velden)
  • we verzoeken elk team te verzamelen vóór het hek en als de groep compleet is, gaat de groep pas het park op (voor zowel Rijnsburgse Boys als bezoekende teams); de leider meldt zich altijd bij het secretariaat en daarna gaat de hele groep direct naar het speelveld
  • alle faciliteiten om eten en drinken te kopen zullen alleen toegankelijk zijn voor diegenen met een geldige QR-code

Natuurlijk is dit niet leuk, natuurlijk zit Rijnsburgse Boys hier niet op te wachten, natuurlijk vraagt dit weer enorm veel inspanningen van onze vrijwilligers (m/v) en dus vragen wij u natuurlijk om uw begrip! Niets meer en niets minder, want zij lopen hier de hele zaterdag om het u en anderen naar het zin te maken. 

Gebruik allemaal je verstand en heb je klachten? Niet wachten! Sla een training of wedstrijdje over……